Stockholms Stamningsförening bjuder in till Öppet hus

17.11.2015 18:00

Stockholms Stamningsförening bjuder in till Öppet hus där alla som är intresserade är välkomna att träffa föreningen och även diskutera och ställa frågor till personer som arbetar professionellt med stamning.

Förutom representanter från föreningen närvarar bl.a. forskaren Per Alm från Uppsala universitet, flera logopeder som arbetar med stamning, och företrädare för Stamningsförbundet.

Från ca kl. 18.10 kommer det hållas kortare presentationer med utrymme för frågor. Föreningen kommer att informera om vad vi gör och om föreningens talträning. Per Alm kommer att berätta om vad stamning är och vad som händer i stamningsavbrottet. Logopederna kommer att berätta om vad en logoped gör, hur man kommer i kontakt med en logoped, och hur stamningsbehandling kan se ut för barn, ungdomar och vuxna. Stamningsförbundet kommer att berätta om sin verksamhet, bl.a. lägerverksamheten.

Det finns även gott om tid för mingel och enskilda frågor. Föreningen bjuder på fika. Varmt välkomna!

Tisdag 17 november, kl 18.00-20.30 Beskowsalen, ABF-huset, Sveavägen 41 i Stockholm Fri entré - Ingen föranmälan - Välkomna