Stamning och arbetsmarknaden

23.09.2015 18:00


Onsdagen den 23 september arrangerar Stockholms Stamningsförening höstens första tematillfälle/föreläsning. Den har titeln "Stamning och arbetsmarknaden" och då kommer några av föreningens medlemmar att berätta om just sina erfarenheter från arbetsmarknaden. Det rör allt från eventuella val av studier till val av jobb, jobbsökande, anställningsintervjuer, erfarenheter från kollegor, blev det som man hade tänkt, blev det bättre, och liknande, och som en röd tråd finns också frågan vilken roll stamningen spelade i allt det här.
 
På det här tillfället kommer även logoped Cecilia Gembäck från Logopedmottagningen Rosenlund på Södermalm i Stockholm att delta. Cecilia kommer att dela med sig av sina tankar och erfarenheter från sina möten med personer som stammar, och även vara ett bollplank i de diskussioner som uppstår under kvällen.

Tid: Onsdagen den 23 september kl 18.00-20.00 (ungefärlig sluttid)
Plats: Hedénsalen, ABF-huset, Sveavägen 41 i Stockholm (T-Hötorget/Rådmansgatan)
Arrangemanget är kostnadsfritt och öppet för alla. Ta gärna med en anhörig eller en kompis, och sprid gärna den här information till de ni tror kan vara intresserade.